.
Despre Credo Events Hall

Credo Events Hall este rezultatul colaborarii Credo Events Grup cu cei mai buni. Am dat importanta cuvenita si celui mai mic detaliu si am invatat de la fiecare eveniment… pentru ca dumneavoastra sa aveti cele mai reusite evenimente.

Ca agentie de evenimente, am intalnit oameni extraordinari, cu nevoi diferite si am invatat pe parcursul anilor sa respectam clientii prin munca noastra. Am colaborat de-a lungul timpului cu multe locatii pentru evenimente, iar acum punem in aplicare, impreuna cu dumneavoastra, toata experienta acumulata din fiecare eveniment organizat de catre noi, pentru ca dumneavoastra sa aveti un eveniment lipsit de griji.

Credo Events Hall... o echipa de profesionisti si bucatari renumiti - pentru evenimente la cheie, preturi extraordinare si solutii pentru cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra.

Capacitate: maxima 140 locuri
.
Meniuri de evenimente

Credo Events Hall va pune la dispozitie meniuri speciale, preparate in bucataria proprie, din ingrediente proaspete si de calitate! Cu experienta celor peste 1000 de evenimente organizate, ajutati de profesionalismul echipei, va garantam ca orice eveniment organizat va fi unul memorabilOFERTA SPECIALA

NUNTI


DETALII

OFERTA SPECIALA

BOTEZ LAST MINUTE


DETALII
Credo Events Hall saloane de evenimente - Tur Virtual