acum 2 ani

Voi stiti ce platiti la nunta voastra?
Voi stiti ce platiti la nunta voastra?
Voi știți ce plătiți la nunta voastră?

In ultimii ani s-au deschis o mulțime de saloane de evenimente în București...un fel de "au ieșit ca ciupercile după ploaie".
La fel de multe și-au găsit și sfârșitul, pentru ca deși aparent, acesta este un super business, în realitate lucrurile sunt extrem de complicate pentru un necunoscător al acestei lumi.

Astfel ca va întreb: Voi știți ce plătiți la nunta voastră?!?

Oare cum trebuie sa alegem locația? Care sunt criteriile de selecție?

Ne orientam la o locație care a găzduit evenimente ale vedetelor (făcute gratis pentru reclama) pentru ca asa ați văzut la televizor, și "d
ă" bine?

Ce plătiți în acest caz? Imaginea pe care ați văzut-o la o emisiune cu super rating?

Da...multi cad în aceasta plasa a "marketingului", caz în care, plătiți ce nu face, și nu știți nici prea multe despre servicii, dar dacă X vedete au făcut acolo, trebuie sa fie bine. Scăpați totuși din vedere niște aspecte: locația și vedetele cu pricina au tot interesul ca montajul imaginii sa fie convingător.

Apoi, urmează cazul în care va orientați la preț, și alegeți ceva care arata extraordinar pe afara dar care are un cost mic al meniului. De ce are un cost mic????  Hm-mm……pentru ca:

1.Sunt la început, vor sa se facă puțin cunoscuți și nu știu ce presupune un eveniment, nu au cum sa estimeze corect costurile iar prețul este "din burta";
2.Serviciile sunt incomplete;
3.Serviciile sunt de proasta calitate, nu prea ii interesează feedback-ul, sa fie la număr, bani sa iasă;
4.Au servicii bune, dar nu le au pe toate și atunci când aduni costurile totale, ai surpriza sa afli ca nu te mai costa 55 de euro, cat ai văzut în reclama de pe Facebook, ci te costa 85 de euro. Eventual fără TVA ȘI FĂRĂ 10 % TIPS.
5.Mai sunt și alte variante dar le păstrez pentru un articol viitor.

Mai nou, am aflat ca sunt locații care cer taxa pe generator! TAXA PE GENERATOR? PE BUNE? DA!

WOW! Adică, chiar dacă nu este nevoie sa pornească, locația percepe acesta taxa (aici rămâne de văzut ca sunt și locații care nu au generator, dar taxa o aplica).

Logica mea spune asa: dacă tu, ca locație, semnezi un contract, iți revine responsabilitatea de a le asigura mirilor curentul electric!!! Nu este treaba lor ca ENELU" a căzut! Mai rău...dacă într-adevăr se întâmplă sa rămână fără curent, ii taxează și pentru motorina consumata. Mie mi se pare ca trebuie sa îți asumi costul asta ca și locație, ca asta e! Dar, zic și eu… ca sa se mai trezească oamenii!


Arhiva stiri

2016
iunie (2)

Ultimele stiri

Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!

Comentarii

sus
Credo Events Hall saloane de evenimente - Tur Virtual